Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съветници от ГЕРБ се срещнаха с жители на кв. "Чайка"
Автор: Екип Varna24.bg 16:42 / 02.10.2008Коментари ()553
Общинските съветници от ГЕРБ Павел Димитров, Емил Радев, Данчо Симеонов, Пламен Пенев, д-р Красимир Петров, доц.д-р Константин Трошев, Димитър Атанасов и Павел Кюрчев се срещнаха с жители да кварталите „Чайка" и „Бриз". Срещата се проведе вчера вечерта по инициатива на ръководство на ГЕРБ в „Приморски". Присъстващите поискаха съдействие за построяването на православен храм в кв. „Чайка". Оплакаха, че в района им има изоставени къщи, заселени от бездомници. Кучетата, унищожаването на зелените площи и превръщането им в паркинги също притесняват гражданите. Те алармираха и за появило се сметище до ЦДГ № 4, както и за мръсотията в междублоковите пространства.

По време на разговорите общинският съветник Емил Радев показа на гражданите проекта на Общ устройствен план, касаещ кв. „Чайка". Той разясни и процедурата по приемане на плана.

Павел Димитров пое ангажимента да бъдат проучени всички въпроси и да се направи възможното за решаването на проблемите. Той обеща, че ще има втора среща, на която съветниците ще уведомят гражданите какво са свършили.

Източник: chernomore.bg



https://www.varna24.bg/novini/varna/Suvetnici-ot-GERB-se-sreshtnaha-s-zhiteli-na-kv-Chaika-61304
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.