Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Четири престижни награди за Икономически университет – Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:44 / 19.05.2016Коментари ()1048
© Varna24.bg
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес, в навечерието на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, община Варна официално връчи на проф. д-р Пламен Илиев - Ректор на Икономически университет - Варна, най-високото си отличие почетен знак "За заслуги към Варна"-златен.

Голямата награда "Варна" се присъди на варненския художник проф. Стоимен Стоилов за монументалните живописни творби, създадени в класическото фоайе на Икономически университет - Варна. От трибуната на зала "Пленарна", проф. Стоилов изрази благодарността си към Академичното ръководство на Университета за предоставената възможност за създаване на творбите и заяви желание и занапред да работи за града.

Колективът на Икономически университет - Варна стана носител на награда "Варна" в областта на културата - за мащабен проект и реставрация на старата класическа сграда на университета.

Проф. д-р Стефан Вачков от Икономически университет - Варна също спечели награда "Варна" в сферата на науката и висшето образование - за издаване на монографичното изследване: "Иновациите - новата нормалност в банкирането".



https://www.varna24.bg/novini/varna/Chetiri-prestizhni-nagradi-za-Ikonomicheski-universitet-Varna-641830
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.