Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Коледни намаления от Варнагаз
Автор: Екип Varna24.bg 13:39 / 02.12.2008Коментари ()710
"Нова година- нова енергия!" е насловът на коледната промоция на "Варнагаз" АД. Предложението е в сила от началото на декември до 15 януари 2009 г. за всички потенциални потребители на природен газ в българските градове, газифицирани от "Овергаз".

За всеки сключен договор за присъединяване се гарантират най-малко 30 % спестени разходи за енергия още през този отоплителен сезон. При ползване на кредит за газификация от "Овергаз капитал" участниците в промоцията ще започнат да изплащат инвестицията си след 3 месеца.

Осигурени са отстъпки до 20 % при закупуване на 17 вида уреди на природен газ. "Нова година- нова енергия" включва и томбола с награди- плазмен телевизор, преносим компютър, система за домашно кино и коледни подаръци от ""Овергаз". Всеки нов потребител ще има предплатена СИМ карта за проверка на сметката си за природен газ.

Дядо Коледа ще обиколи и газифицираните домакинства. Всеки потребител, платил сметката си за месец ноември, участва в национална томбола за плазмени телевизори и получава рамка за снимка с календар от лимитирана серия. Там може да постави фотографията си с Дядо Коледа, който ще разнесе в домовете на спечелилите наградите им.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Koledni-namaleniya-ot-Varnagaz-68305
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.