Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов откри международна конференция във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:28 / 12.12.2008Коментари ()505
Председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов откри във Варна организираната от партията международна конференция на тема: „Балканите: обединени по пътя към общо европейско бъдеще", съобщиха от ГЕРБ. Конференцията се провежда с помощта на фондация Ханс Зайдел, в Гранд хотел Варна в черноморския курорт „Св. Св. Константин и Елена". „Целта на конференцията е да постави основите за бъдещо тясно взаимодействие и приятелски работни отношения между партиите, членки на Европейската Народна Партия (ЕНП) от Балканските държави. Амбицията на ГЕРБ е да обединим политическите си виждания, опит и добри практики за едно по-добро разбиране на своите съседи; да преоткрием връзките, които ни свързват; да превъзмогнем наследените клишета и стереотипи и да поставим основите на силно и плодотворно взаимодействие в контекста на нашите общи ръководни принципи и основни ценности, споделяни в рамките на Европейската Народна Партия", заяви в изказването си председателят на ГЕРБ. „Силата на една партия се дължи на многообразието от хора, които я подкрепят и на многообразието от идеи, които се предлагат", това каза международният секретар на ГЕРРБ Радослав Точев.

На дискусията присъстват представители от всички политически партии на Балканите, свързани с Европейската народна партия, членове на Европейския парламент, кметове, представители на бизнеса, на Европейската народна партия, на Комитета на регионите, както и български и чужди експерти, академици, неправителствени организации и медии.

Източник: Агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Predsedatelyat-na-GERB-Cvetan-Cvetanov-otkri-mezhdunarodna-konferenciya-vuv-Varna-69662
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.