Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Многоетажен паркинг – А2Г от Логистичен Парк Варна получи Акт 16
Автор: Екип Varna24.bg 13:17 / 07.01.2009Коментари ()799
©
Логистичен Парк Варна получи разрешение за ползване и въвеждане в експлоатация на Многоетажен паркинг А2Г. Сградата е пет етажна, с разгъната застроена площ от 10 000 кв. м. и е първата от този тип в град Варна и региона.

Строителството на Сграда А2Г започна в началото на 2008 г., съобразно одобрения инвестиционен проект. Строителните дейности по изграждането приключиха в края на миналата година.

Многоетажен паркинг А2Г е разположен върху площ от 1 877 кв. м. непосредствено до сграда А2, като предназначението му е да обслужва служителите и гостите на парка. Общият брой паркоместа възлиза на 340.

Автомобилното движение се осъществява чрез рампи с двупосочно движение и осигурена сигнализация.Паркингът осигурява достатъчно място за паркиране и маневриране на леки и товарни автомобили с височинен габарит до 2,70 м. Вертикалната комуникация в сградата е решена с две закрити стълбищни клетки и асансьор, който улеснява придвижването на посетителите. Сградата и околното пространство са достъпни за инвалиди и хора с физически увреждания.

На двете приземни полунива са разположени двата входа за автомобилите, а контролният достъп до тях е подсигурен от автоматични бариери и монтирани уредби за пропуск.

Разположен в Западна Промишлена Зона на морската столица, Логистичен Парк Варна е с обща застроена площ от над 120,000 кв.м., включващи висококачествени модерни складове, офиси и търговски площи. Всички сгради са професионално планирани и предлагат максимална гъвкавост и възможност за разширение. Освен стандартни пространства за складиране на средно - и бързо оборотни стоки, Логистичен Парк Варна ще осигури и възможности за наемане на специализирани площи, предлагащи контрол на температурата и cross-docking системи.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Mnogoetazhen-parking-A2G-ot-Logistichen-Park-Varna-poluchi-Akt-16-72129
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.