Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Предизборната програма на НДСВ започват да пишат първо варненци
Автор: Екип Varna24.bg 15:34 / 09.01.2009Коментари ()656
На 12 януари 2009 г., понеделник, от 11:00 часа в офиса на НДСВ във Варна (ул. „Сан Стефано" №22) ще се проведе първата за годината среща с медиите. В пресконференцията ще участват областният координатор на НДСВ във Варна Венелин Дяков, министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, представители на областната структура на партията.

Участниците ще информират медиите за предстоящата Регионална конференция „Да говорим за промяна", която организира НДСВ - Варна на 16 и 17 януари (петък и събота) във Фестивален и конгресен център.

В рамките на два дни ще се проведат пет дискусии по обществено важните теми: „Здравеопазване", „Проблеми на хората с увреждания", „Бизнес и икономическа политика", „Образование" и „Политика за семейството, ин витро". Покана за заключителната конференция на 17 януари (събота) е отправена и към лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

Целта на Регионалната конференция е в свободна дискусия политиците, експертите и членове и симпатизанти на НДСВ от Варна и региона да формират основни тези за бъдещата предизборна програма на партията. Конференцията ще разгледа и организационни въпроси на НДСВ - Варна.

За варненци и за гостите на морската столица организаторите от НДСВ - Варна са подготвили специална изненада - конференцията ще завърши с концерт на Мария Илиева.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Predizbornata-programa-na-NDSV-zapochvat-da-pishat-purvo-varnenci-72467
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.