Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Народен представител от НДСВ се среща с културните институции
Автор: Екип Varna24.bg 12:29 / 14.03.2009Коментари ()625
Анелия Атанасова- народен представител от НДСВ, и председател на женската либерална мрежа организира на 20 март от 10,00 ч. в зала „Варна" на общината среща с културни институции.

Общината, регионалната библиотека, държавният архив, резиденция „Евксиноград", музеи, браншови сдружения, читалища и др. ще получат за фондовете си сборници от двете научни конференции „Епохата на цар Фердинанд I", организирани у нас съвместно със съюза на архитектите и съюза на ландшафтните архитекти.

Инициативата, продължила повече от две години, отбеляза 100-годишнината от обявяване на Независимостта на България и създаването на европейския й облик.

Атанасова дарява на обществените фондове и календар- изкуствоведско изследване за живота на княгиня Мария Луиза, издаден с благотворителна цел. Народната представителка от Варна ще проведе срещи с културните институции и в Шумен, Разград, Силистра, Русе и Търговище. Изданията, посветени на вековния юбилей на Независимостта, ще стигнат до всеки български град със съдействието на народни представители от НДСВ, съобщи Анелия Атанасова.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Naroden-predstavitel-ot-NDSV-se-sreshta-s-kulturnite-institucii-81277
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.