Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Две деца пострадаха в катастрофа след отнето предимство във Варна
Автор: Пламена Николова 12:48 / 09.07.2019Коментари ()6850
© Виждам те КАТ-Варна
Две деца са пострадали в катастрофа, станала на кръстовището на ул. "Ружа" и ул. "Лотос" във Варна, научи Varna24.bg.

От пресцентъра на полицията съобщиха за медията ни, че сигнал за инцидента е подаден в 10.45 часа. Сблъскали са се два автомобила, а на задната седалка на единия са пътували две деца. Те са отведени в болнично заведение за преглед контактни и в съзнание и към момента няма информация дали са пострадали тежко. Екип на КАТ е на място за да изясни причините и обстоятелствата, довели до инцидента. 

Очевидци на катастрофата обаче споделиха за медията ни, че до произшествието се е стигнало след отнето предимство. Ето какво сподели дама, живееща в близост до мястото на инцидента: 

"Аз не съм присъствала, но чух трясъка и излязох на терасата. Очевидци казват, че сивия автомобил, фолксваген, е идвал от ул. "Прилеп" по ул. "Лотос", а бусът се е движил по ул. "Ружа". Той не е спрял на кръстовището изобщо, като по този начин е отнел предимството на дясностоящия лек автомобил.

В резултат на удара фолксвагена се завърта и се удря в близкия тротоар.

В лекия автомобил е имало деца на задната седалка. Едното от тях на видима възраст около 10-12 години, е извадено с окървавено лице и нос и се е оплаквало от болки в главата. 

Проблемът е, че бусовете, които зареждат магазините в района, карат по възможно най-лошия начин. Отнемат предимство, спират по тротоарите. Децата ни със страх се движат по улиците."


https://www.varna24.bg/novini/varna/Dve-deca-postradaha-v-katastrofa-sled-otneto-predimstvo-vuv-Varna-881167
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.