Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
За втори път камъни по предизборен клуб на ДПС-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:14 / 04.06.2009Коментари ()840
Витрините на областния предизборен щаб на ДПС във Варна бяха потрошени тази нощ. Сигналът е подаден от охраната на помещението малко след полунощ. По прозорците са хвърлени два камъка, намерени по-късно от полицаите при огледа. По думите на областния председател на ДПС-Варна Ерджан Себайтин това е вандализъм.

Той изрази надежда, че напрежението в политическия живот няма да ескалира в реалния. "Очевидно това, че сме в Еворпейския съюз все още не е гаранция за нормалното провеждане на едни избори. Въпреки атаките срещу нас ние от ДПС ще водим толерантна политика", посочи още Себайтин.

Припомняме, това е трети инцидент в града с помещеине на ДПС. Вандали нападнаха на 9 май партиен клуб на ДПС във варненския квартал „Аспарухово". Тогава по стъклата бе написано с черен спрей „Долу ДПС". Знамената на България, ЕС и партийния флаг на ДПС бяха осквернени с яйца. Същият клуб на ДПС беше нападнат за втори път през нощта на 27 срещу 28 май. Потрошени бяха стъклата на прозорците, а на входа бяха разхвърляни счупени бирени бутилки. Клубът се използва от ДПС-Варна и за предизборен щаб.

Източник: news.bg



https://www.varna24.bg/novini/varna/Za-vtori-put-kamuni-po-predizboren-klub-na-DPS-Varna-93823
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.