Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
32 катастрофи и четирима пострадали през изминалото денонощие
Автор: Екип Varna24.bg 09:55 / 24.06.2009Коментари ()431
© Varna24.bg
32 катастрофи са регистрирани във Варнeнско през изминалото денонощие, съобщиха от КАТ в морската столица. По-тежките инциденти са 3, от които само едно е на територията на морската столица. Леко пострадали са четирима души, сочи статистиката на пътните полицаи.

Промяна в организацията на движение има по бул.Приморски. Движението на автомобили в посока ЖП Гара - Морска гара се извършва еднопосочно, като в обратната посока се минава по улиците „Михаил Колони, „Свети Климент" и „Преслав".

Затворена заради ремонт е улица "Дрин", в участъка под Колхозния пазар. Готвените от Общината промени в организацията на движение предвиждат "Дрин" да бъде отворена за автомобили в района на пазара, като ще стане еднопосочна в посока бул."Владислав". В обратната посока към ул."Кракра" ще се минава по ул."Бенковски", която също ще стане изцяло еднопосочна.

Затворен за товарни автомобили е панорамният път "Златни пясъци" - Варна, в участъка между спирките "Ген. Заимов" и "Журналист". Забранен за камиони и други тежки машини е и пътят между кварталите Аспарухово и Галата, като обходният маршрут е през местността "Боровец".

Източник: Дарик


https://www.varna24.bg/novini/varna/32-katastrofi-i-chetirima-postradali-prez-izminaloto-denonoshtie-96948
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.