Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
11 катастрофи във Варненско в неделя, няма пострадали
Автор: Екип Varna24.bg 09:16 / 06.07.2009Коментари ()449
© Varna24.bg
11 катастрофи са регистрирани във Варненско през изминалото денонощие, съобщиха от КАТ в морската столица. Няма пострадали, причинени са само материални щети.

Временна промяна в организацията на движение е въведена по бул."Приморски". Движението на автомобили в посока ЖП Гара - Морска гара се извършва еднопосочно, като в обратната посока се минава по улиците „Михаил Колони, „Климент" и „Преслав". Промените предвиждат кръстовището до сградата на БМФ да стане кръгово движение. По време на ремонтите с променен маршрут в посока към жп гарата са автобуси с номера 20, 32, 17А и 39.

Затворена заради ремонт е улица "Дрин", в участъка под Колхозния пазар. Готвените от Общината промени в организацията на движение предвиждат "Дрин" да бъде отворена за автомобили в района на пазара, като ще стане еднопосочна в посока бул."Владислав". Част от улица „Кракра", около кръстовището с „Дрин" също е затворена заради ремонтните работи.

Затворен за товарни автомобили е панорамният път "Златни пясъци" - Варна, в участъка между спирките "Ген. Заимов" и "Журналист". Забранен за камиони и други тежки машини е и пътят между кварталите Аспарухово и Галата, като обходният маршрут е през местността "Боровец".

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/11-katastrofi-vuv-Varnensko-v-nedelya-nyama-postradali-98920
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.