Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Резнаха 15 арестанти от урните
Автор: Екип Varna24.bg 10:07 / 06.07.2009Коментари ()812
© Varna24.bg
"Нямам лична карта, защото я изгорих", откровено признал гласоподавател от ромски произход пред СИК. Заради липса на документи за самоличност 15 имащи право не упражниха вота си в ареста на варненското следствие вчера. Други 16 задържани от 36 правоимащи пуснали бюлетините още до обяд. Петима временно лишени от свобода обаче се заинатили и СИК до последно трябвало изчака дали няма да променят намеренията си.

"Миналата година по това време тук имахме 120 задържани, сега са 41", оформиха статистиката от ареста. Сред клиентите на заведението са педофил от Австралия и албански фалшификатор.

Във Варненския затвор до 11,30 ч чинно при урните отишли 85 имащи право на глас, съобщиха от администрацията. Сред упражнилите правото си е бил и общинският съветник от ДПС в ОбС - Варна, Иван Славков. Той обаче бе регистриран от листата на Обединение на българските патриоти в Сливен. "Не мога да ви кажа за кого е гласувал, ако го питаме това ще е нарушение на конституционните права", с доза хумор коментираха от тюрмата.

Източник: в. "Морски Труд"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Reznaha-15-arestanti-ot-urnite-98941
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.