Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
2,5 години отнесе мъж за побой и грабеж
Автор: Екип Varna24.bg 10:37 / 06.07.2009Коментари ()1213
© Varna24.bg
Варненец отнесе 2,5 години затвор при строг режим от Варненския окръжен съд за извършен от него побой и грабеж. След като 27-годишният Стелиян Дончев нападнал и ошамарил друг варненец, му задигнал мобилния телефон.

Екшънът се разиграл на 26 май тази година в градинка на ул. "Евлоги Георгиев" във Варна. Потърпевшият Спирдон Караиванов често се подвизавал там. Привечер на въпросната дата той бил седнал на пейка в градинката. Младежът извадил новия си мобилен телефон "Нокиа 1600", който му бил подарен наскоро, и започнал да го разглежда. Не след дълго на съседната пейка седнал Стелиян. Той започнал да се взира в телефона, като след няколко минути казал със заповеден тон на Спирдон да му го даде. Караиванов отказал да го направи, станал от пейката и понечил да си тръгне. Стелиян обаче го сграбчил за ръката и издърпал GSM-ма. Веднага след това, без да остави време на жертвата си да реагира, той я съборил на земята и започнал да я налага с юмруци и ритници по главата и тялото.

Баталната сцена била наблюдавана от двама свидетели, които се притекли на помощ на поваления. Като видял това, Стелиян побързал да избяга. След подадена жалба в полицията и предприето кратко разследване, Дончев бил задържан.

Той разказал на полицаите, че продал телефона на строител за 35 лв., като последният предал доброволно вещта.

Източник: "Позвънете"



https://www.varna24.bg/novini/varna/2-5-godini-otnese-muzh-za-poboi-i-grabezh-98956
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.