Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
200 варненци тестваха "Пежо"
Автор: Екип Varna24.bg 10:12 / 07.07.2009Коментари ()958
©
Най-новите и атрактивни модели на френската марка автомобили "Пежо" бяха на разположение за тест драйв на всички жители и гости на морската столица, в това число и премиерните 3008, 308СС, 206+. Над 200 души се включиха с огромен интерес в дните на отворените врати на "Пежо" през изминалата събота и неделя.

Кросоувърът 3008 направи своето първо представяне за масов тест в България и то съвсем неслучайно във Варна.

Почитателите на високотехнологичните автомобили от морската столица бяха впечатлени от възможностите на модела, оборудван с множество нововъведения и екстри.

Любителите на силните усещания бяха нетърпеливи да седнат зад волана на купе-кабриолетите 207СС и 308СС. Вторият автомобил се оказа и най-желаният модел за тест.

Посетителите държаха лично да се уверят, че твърдият сгъваем покрив се прибира за 20 секунди, само с натискането на един бутон.

Автоманиаците изпробваха и системата Airwave, която позволява на пътниците да свалят покрива, дори в най-студените зимни дни като доставят топлина чрез възглавниците на врата и главата.

Много желаещи имаше да се качат и на модела 407coupe. Те оцениха отличното пътно поведение и удоволствието от шофирането на този мощен автомобил.

Най-новото предложение на "Пежо" в сегмента на малките автомобили - 206+, привлече почитателите на легендарното 206 и върна романтичните спомени на преживелите магията на този класически вече автомобил.

Всички от участниците в дните на отворените врати на "Пежо" през уикенда получаваха за спомен от теста подарък - миниатюра на любимия им модел. Голямата награда - уикенд с купе-кабриолета 308СС, спечели варненецът Николай Станев.

Дните на отворените врати бяха подарък за варненци по случай стъпването на дъщерното дружество на "София Франс Ауто" в морската ни столица.

Обновеният шоурум запазва адреса си на ул. "Ян Хунияди" № 6 и очаква със специални предложения настоящите и бъдещите си клиенти не само от Варна, но и от съседните области.

Източник: в. "Морски Труд"



https://www.varna24.bg/novini/varna/200-varnenci-testvaha-Pezho-99120
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.