12-годишна варненка, покорила Холивуд, с концерт в НДК

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:49 / 30.04.2011
2436
В последния ден на Националната спортна панорама и Фестивала на българското образование, който се провежда под мотото " Лицата на образованието" гостите ще се насладят на българката, покорила Холивуд - световният шампион по пеене и танц 12-годишната Косара Цонева от Варна.

Като ученичка в частното училище "Сент Екзюпери", тя е пример на успешното съчетаване на стандартното с алтернативното образование и неговите възможности, съобщава ВИП Комюникейшън.

От 13 часа златната медалистка, световен шампион и носител на Гранд При ще пее на сцената пред фонтаните на НДК, а от 17 часа на сцената в централното фоайе пред златната статуя.

Преди няколко месеца Косара спечели златен медал на 14-ата международна олимпиада по сценични изкуства в Холивуд. Тя е била единствената европейка финалист сред 3000 участници от 45 държави.

"Спечелих тази награда с много труд. Постоянно бъркаха България с Беларус. На галаконцерта цялата зала обаче стана на крака след моето изпълнение", каза малката певица при завръщането си.

Варненското момиче дефилирало с национална носия и непрестанно привличало фотоапаратите. Очаровало журито с избора си на четири песни в различен стил - джаз, латино, поп и български фолклор.

Източник: КРОСС


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).