14 приемни изпита във Варненския свободен университет през февруари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:05 / 20.02.2015
1139
14 са предвидените кандидатстудентски изпити за прием в бакалавърски програми в периода 21 - 25 февруари 2015 г. Февруарската сесия е отворена за всички кандидат-студенти за 18-те специалности в образователно-квалификационна степен "бакалавър" (след завършено средно образование), включително и за най-новите сред тях - "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред" с профил Криминално разузнаване и "Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство".

За 21 февруари (събота) са предвидени приемните изпити по Български език и литература, Чужд език, Общ технически тест, Общ природонаучен тест, Тест по информатика, Общообразователен тест и Мотивационно интервю за специалност "Публична администрация и мениджмънт".

На 22 февруари (неделя) ще се проведат приемни изпити по История на България, Математика, Есе на обществено значима тема, Събеседване за специалност "Мода и мениджмънт в модата" и два практически изпита за специалностите "Дизайн" със специализация Дизайн за архитектурна среда и "Хореография".

Изпитите по рисуване за специалност "Архитектура" ще се проведат на 23, 24 и 25 февруари 2015 г. съответно за перспектива на обемни и плоскостни елементи, цветна композиция и обемно-пространствена композиция.
Кандидат-студентите могат да се възползват и от възможността да кандидатстват онлайн като се регистрират на http://priem.vfu.bg/.

Пълният график за провеждане на кандидат студентските изпити, желаещите могат да открият тук:http://ksp.vfu.bg/bakalavar/izpitni_sesii/


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Започваме поредица от важни проекти!
Взеха важно решение за Аспарухов мост
Министър Малинов с важна новина от Париж за новите реактори на АЕ...
Тестват системата BG-Alert днес във Варна
Атрактивна изложба стартира във Варна
Полицейска акция на територията на Варна!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).