2 денонощия арест за пияница и ексхибиционист

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:50 / 11.09.2012
692
"Задържане за 2 денонощия в структурно звено на МВР" - такива наказания наложи на двама нарушители на обществения ред Районен съд - Варна.

На 10 юли т.год. около 14 ч. в района на "Шишковата градинка" в централната част на града 51-годишният А.Димитров, под влияние на употребен на една от пейките на открито алкохол, се държал неприлично на публично място в близост до училище и обиждал преминаващи минувачи. Служител на полицията забелязал непристойната проява и потърсил съдействието на колегите си, за да бъде отведен нарушителя до помещенията за задържане. Там 51-год. мъж употребил псувни спрямо служителите и възпрепятствал провеждането на рутинния медицински преглед от лекар.

В другия случай, също на 10 август т.год., на публично място - на паркинг пред блок 407 в кв. "Владиславово", 24-годишния С. Кънев маструбирал и използвал неприлични изрази спрямо преминаващи жени.

За извършените непристойни действия - нарушения по смисъла на чл.1 от Указа за борба с дребното хулиганство, Районният съд наложи административните наказания. Решенията на съда подлежат на обжалване в 24-часов срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Потоп във Варна: Вижте това видео
Нагла кражба във варненски мол!
Самоубийство потресе Варна рано тази сутрин! Мъж скочи от Аспарух...
Слънчево ще бъде времето по морето днес
Избраха новата Miss Globe Bulgaria на церемония във Варна
Проблемът с изборите във Варна остава нерешен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).