2 г. затвор за 41-годишен, блудствал с 5-годишно момиченце

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:40 / 28.10.2013
618
Варненският районен съд осъди за блудство на 2 години затвор 41-годишният Д. Ибрям. В процедура на съкратено съдебно следствие, той призна вината си в извършване на престъплението по отношение на малолетно момиченце. След редуциране на наложеното му наказание с 1/3, той следва да изтърпи в условията на затвор наказание от 2 години лишаване от свобода, при първоначален строг режим.

Престъпното деяние е извършено на 28 април тази година в обитавана от подсъдимия квартира в местност "Акчелар". Според обвинителния акт, пострадалото 5-годишно момиченце отишло в жилището на подсъдимия с близка позната на родителите си, която периодично помагала в отглеждането му. В състояние на алкохолно опиянение 41-годишният мъж се възползвал от факта, че придружителката на детето заспала, съблякъл бельото на малолетното момиче и започнал да го опипва с пръст в областта на половите органи. Деянието е извършено чрез употреба на сила, заплашване и използване на безпомощното състояние на пострадалото дете. След инцидента 5-год. момиче било отведено за преглед в болница и била сигнализирана полицията.

41-годишният Д. Ибрям има предходни осъждания, невлияещи на квалификацията на деянието. След редуциране с 1/3 на наложеното му наказание, той следва да изтърпи при първоначален строг режим в условията на затвор 2 години лишаване от свобода Към това наказание съдът приведе в изпълнение и наказание от още 4 месеца лишаване от свобода, наложени му с влязла в сила през 2012 г присъда за кражба. Съдебният акт подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).