2 г. затвор за мъж, откраднал дамска чанта с лични вещи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:18 / 18.03.2011
854
След одобрено споразумение, Районният съд във Варна осъди ефективно за грабеж 24-годишен младеж. Съдът наложи на Д.Петров наказание от 2 години лишаване от свобода, които да бъдат търпяни при строг режим в затвор. Грабежът е извършен през деня на 14 ноември, на оживено кръстовище на бул."Сливница" и "Янош Хуняди". Подсъдимият забелязал пресичаща жена на светофара в посока Изчислителния център, настигнал я и със сила издърпал дамската й чанта, с намиращите се вътре вещи, на обща стойност 183 лв. Младежът грабнал чантата с пари, диоптрични очила, документи и лекарства и побягнал. Свидетел на инцидента опитал да догони и задържи грабителя. Той успял да върне отнетата чанта на пострадалата, но от нея вече липсвала паричната сума в размер на 60 лв. Към момента причинените от деянието щети са възстановени на пострадалата.
Според назначената по делото експертиза - 24-годишния Д. Петров е страдал от синдром на хероинова зависимост. Има и предходна съдимост. Споразумението влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).