Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
25 лева е средната цена на банските във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:51 / 28.05.2011Коментари (0)583
© Impact Press Group
Около 25 лева е средната цена на банските костюми във Варна, показа проверка. На родния пазар се предлага плажно облекло както от български производители, така и от Турция, Италия, Китай и Испания. Те варират в ценовият клас.

Всяка жена може да избере от голямото разнообразие на леки и красиви, стилни и удобни бански костюми. Тази година хит са моделите дамски бански, както от две части, така и целите бански с множество сложни изрязвания и разнообразни форми. Ярките цветове и крещящи тонове са характерни за плажния сезон.

В морската столица се предлагат банските от две части-горна част без банели с подложка, оформяща бюста и коригираща се връзка през врата и долна част - класически бикини. Актуални също са горнищата със форма на триъгълници. Този вид е изключително сексапилен, с ниска изрязана линия, подчертаващи стройните форми. Фините воали са ефирно допълнение към изяществото на банските костюми.

Как да изберем модела за своя бански костюм съветват продавач-консултантите. Според тях от това зависи кои елементи на тялото ще се подчертаят и кои ще се скрият.

Кройката и цветът понякога могат да създадат оптическа измама за силуета и обемите на тялото. Малките гърди са по-привлекателни в модели с банели и подплънки. Телесните и металическите цветове и едрите щампи също подсилват илюзията за обем. Прекалено големите гърди изглеждат по-добре в бански с триъгълна чашка.

Липсата на тънка талия се компенсира от дълбок бански или цял, пристегнат с декоративен колан. Късите крака се удължават в дълбоко изрязани бикини, а увисналите задни части се скриват от плътно прилепнали панталонки, които обаче скъсяват краката. Ако раменете са тесни, е по-добре банският да е с раздалечени чашки и да не е с връзки около врата.

Мъжките бански варират в няколко различни модела. Цената им започва от 15 лева, това позволява на мъжът да си купи няколко чифта. Продавачите съветват, че изрязаните бански са само за хора с отлична фигура. Най-скъпите бански остават дизайнерските и тези, които са с утвърдена вече на пазара марка.

Източник: Днес +









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Новак Джокович идва в България
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: