3,5 г. затвор за варненец, блудствал с дъщеря си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:39 / 24.04.2012
654
Районният съд във Варна осъди на 3 години и 6 месеца лишаване от свобода 42-годишният Е. Зекери за извършени от него блудствени действия. Подсъдимият бе признат за виновен, че при продължавано престъпление в периода месец май - месец юни 2011 г. извършил блудствени действия по отношение на 14-годишната си дъщеря.

След развода на родителите си потърпевшото момиче останало да живее заедно с баща си в неговата квартира във Варна. Няколкократно през този период подсъдимият употребявал и давал алкохол на дъщеря си, след което използвайки сила и положението на зависимост между родител и дете, осъществявал блудствени действия с цел полово удовлетворение. Впоследствие непълнолетната девойка се оплакала по телефона на майка си, отишла да живее при нея и била сигнализирана полицията.

42-годишният Е.Зекери е с чисто съдебно минало. Той бе оправдан от съда по обвинението да е извършил блудствени действия и по отношение на друго навършило 14-годишна възраст момиче - съученичка на неговата дъщеря.

Наказанието си подсъдимият следва да търпи в затвор, при общ режим. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Само 22% от офис площите са разположени в центъра на Варна – вижт...
РЗИ Варна алармира: Нови случаи на коклюш  иморбили в града
С малко, но парното за варнеци поевтинява
От утре Варна и областта ще са с нова цена на тока – новината е д...
Джулая морнинг: Хиляди българи идват на морето, за да посрещнат и...
Плажът на Калиакра попада в престижна световна класация


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).