3-ма от победителите в конкурса "Служител на годината - 2012" на НАП са от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:08 / 19.11.2012
1082
Трима от седемте победители в конкурса "Служител на годината - 2012" на НАП, който се провежда за девета поредна година, са от териториалната дирекция във Варна. Победителите бяха наградени от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов в навечерието на професионалния празник на приходната агенция - 16 ноември.

В категория "Обща администрация", с внушителен брой гласове, наградата грабна Николай Аврамов - главен експерт и ръководител на екип в отдел "Информационни технологии", офис Добрич при ТД на НАП Варна. Николай участва в много обучения и курсове, самоусъвършенства се и се развива, в резултат на което получава сертификати от БАН. Разработил и адаптирал няколко софтуерни приложения, които улесняват обслужването на клиенти и с това е улеснил работата на много колеги. Интелигентен, коректен, с изтънчено чувство за хумор, той умее да намира изход от всички сложни ситуации.

Васил Маринов - главен експерт по приходите в дирекция "Разследване на особени случаи", сектор "Анализ и координация на особени случаи"-Варна, убедително спечели надпреварата за "Служител на Централно управление". Той е човекът, който благодарение на натрупания практически опит и познания установи, идентифицира и разработи редица случаи на данъчно-осигурителните измами. Господин Маринов извършва комуникацията с колегите ни от данъчната администрация на Румъния по повод противодействието на данъчните измами. Има значим принос в разработването на комплекс от действия, свързани с установяване реалността на декларирани вътреобщностни доставки и придобивания и противодействието на измами с тях.

Победителят във функция "Обжалване" тази година освен, че познава отлично данъчното и осигурително законодателство и може да решава сложни казуси, притежава и сертификати за преподавател от Холандската данъчна и митническа администрация. Галина Костова - главен експерт по приходите в отдел ДОП, дирекция ОУИ Варна, освен високо квалифициран служител с богат опит, е и отличен организатор на културни изяви и тиймбилдинги за колегите си.

"Получените отличия са изключително признание за работата и постигнатите резултати от служителите в териториалната дирекция. Това ни радва, но и ни задължава да продължим да работим още по-усилено, за да надградим постигнатото през последните години", заяви териториалният директор Светлан Петков.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).