300 000 козунака във Варна за Великден | ||||||
| ||||||
В търговските вериги масово ще се продават козунаци, приготвени от микс. Те се правят тройно по-бързо, имат по-висока трайност, не крият риск от салмонела, тъй като вместо яйца в тях е вложен меланж, и са по-евтини - от 1,20 до 1,80 лв. за 400 г. Вкусът им обаче не е така хубав като на истинския български козунак, замесен без оцветители и подсладители, а само с мляко, масло, яйца и висококачествено брашно, коментира Бонев. |
Още по темата: | общо новини по темата: 47 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница |
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg