35 варненци на антиислямски протест в Пазарждик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:17 / 29.10.2012
667
Автобус с 35 варненски патриоти потегли около 01:00 ч. тази сутрин в посока Пазарджик. Там днес ще се проведе национален протест преди наказателното производство срещу ислямските духовници, обвинени в прокламиране на антибългарски идеи в региона. Автобусът с варненци, организирани от Валери Симеонов - Национален фронт за спасение на България, и ВМРО, ще пристигне в южния град в 8:30 ч.

Очаква се, в Пазарджик да се стекат националисти от цялата страна от различни формации. Те ще участват в мирен протест срещу превземането на Южна България от чуждестранни емисари на исляма, които купуват сънародниците ни и децата им за жълти стотинки. Причината е в бедността на държавата България и в занемарената й система за сигурност по отношение на агенти от южната ни съседка и по на изток. Останалото е чужди служби, с които уж разследваме заедно атентата от това лято на летището в Бургас.

"Всички националисти заедно" е девизът на сборището в Пазарджик - идеята, която бе невъзможна през последните 20 години. Освен НФЦБ, ВМРО, се очаква и Атака да се присъдени към протеста.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).