4 години ефективно за проститутка, крала от чужд дом

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:33 / 16.06.2009
641
Ефективна присъда от 4 години лишаване от свобода за кражба в условията на повторност постанови Варненският районен съд за 28-годишната Марина Димова. Наказанието следва да бъде търпяно при строг режим. Още 1 година лишаване от свобода постанови по отношение на 28-годишната жена съдът, след като приведе в изпълнение наложено й преди 3 години условно наказание от ВРС също за кражба.

Случаят е от месец февруари миналата година. Пред таксиметров шофьор Димова споделила, че предлага секс-услуги срещу пари. Една вечер тя била поканена от друг негов колега - таксиметров шофьор в дома му. Ден след като преспали заедно, Димова, под предлог, че е изгонена от родителите си помолила въпросния шофьор да се пренесе при него за няколко дни. Така на 9.02.08 г., докато мъжът бил на работа, Марина Димова отнела от жилището му телевизор, DVD и микровълнова печка на обща стойност 740 лв. Откраднатите чужди вещи още същия ден били продадени от жената в заложна къща.

Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).