
ЗАРЕЖДАНЕ...
70 тона "дупета" вече са преработени в екарисажа край Варна | ||||||
| ||||||
Конфискуваните в края на август месни продукти с изтекъл срок се придружават от полицейски автомобил до предаването и разтоварването в екарисажа. Изпълнителният директор Стефан Капитанов съобщи, че конфискуваните местни продукти не се изгарят, както се твърди в медиите, а се преработват в автоклави при температура 139 градуса до превръщането им в месокостно брашно. Според изискванията на ЕС брашното се изгаря в специална пещ при температура над 1000 градуса в циментовия завод в Нови Искър. |
Абонирайте се за mail бюлетина ни ! | |
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона. | ![]() |
e-mail: |
Ако днес имаше местни избори във Варна? | |
Аз съм гласувал/а за кмета и отново бих го подкрепил/а | |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета, но бих го подкрепил/а | |
Аз съм гласувал/а за кмета, но вече не бих го подкрепил/а | |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета и отново не бих го подкрепил/а |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg