Академия за пациенти във Варна дава отговори за рака на гърдата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:51 / 03.10.2012
857
Месец октомври е Световният месец за борба с рака на гърдата. По традиция, АПОЗ (Асоциация на пациентите с онкологични заболявания) кани варненци на изнесено издание на Академия за пациенти в гр. Варна, което ще се състои на 5 октомври 2012 г., петък, от 10.00 ч. в Комплексен онкологичен център "Д-р Марко Марков", Варна - Аспарухово, местност Вилите, както и от 14.00 ч. в УМБАЛ "Света Марина" ЕАД, Варна, бул. "Хр. Смирненски" 1, 13 етаж.

По време на събитието ще имате възможност да зададете въпросите си, свързани с рака на гърдата, превенцията и начините за лечение.

Академията е проект на АПОЗ и приятели, който прави опит да пренесе практиките, установени в центъра на асоциацията, ИНФО+ в София, в други градове в България. Целта е да се помага на пациентите да получат отговор на всичките си въпроси, да се посъветват и да споделят притесненията си.

Чрез Академията те ще придобият максимална яснота за процеса на лечение и тяхното отговорно място в него. В начинанието са въвлечени и медицинските специалисти, които в процеса на работата си не винаги имат необходимото време да разясняват на пациентите процесите, с които те ще се сблъскат, да отговорят на въпросите им и да ги успокоят.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).