Актьорът Мариан Вълев катастрофира на входа на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:44 / 25.03.2013
2153
Актьорът Мариан Вълев, по-известен като Куката от сериала "Под прикритие", е катастрофирал на входа на Варна. Инцидентът станал в петък, по време на силните бури в града. Актьорът пътувал по магистралата, когато изгубил контрол над джипа си "Мерцедес". Инцидентът е станал в посока към Варна, на 1 км от Провадия. Автомобилът се завъртял и след това се ударил в мантинелата.

"Карах с нормална скорост и изведнъж се случи. Полицаите не откриха наличие на алкохол в кръвта ми. Духаше много силен вятър и усетих тласък, който преобърна колата. Все едно ме бутна камион", разказа по телефона Куката в "Предаването на Карбовски" по TV7. По думите му имало дупка с локва на пътя и колата оттам се ударила в мантинелата и се превъртяла.

Актьорът смята, че висша сила му е помогнала в този тежък момент. Той излязъл почти невредим от колата.

"В първия момент не повярвах, че съм жив. Все още не мога да повярвам. Бях сам", сподели още той и допълни, че се чувства сравнително добре и има само един-два шева.

Предполага се, че Вълев се е връщал от участие в друг град и по всяка вероятност е бил преуморен, за да се стигне до нелепия сблъсък.

След разказа му продуцентът и режисьорът на сериала Димитър Митовски, който беше гост в студиото на Карбовски, заключи на майтап: "Поне ще спестим откъм каскадьори в четвъртия сезон на сериала."

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).