Ансамбъл "Грузински легенди" представя спектакъла "Самая" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:26 / 09.09.2011
1091
Най-талантливите музиканти, танцьори и певци на Грузия от ансамбъла "Грузински легенди" споделят хилядолетната традиция на Кавказ с новото си шоу "Самая" на 15 октомври в зала 1 на НДК от 20:00 ч. в София и на 18 октомври в ДКС от 19:30 ч. във Варна.

Грузински легенди е музикално-балетна трупа, която е стъпила на вековната кавказка традиция. Техните спектакли се възприемат днес по световните сцени като спиращи дъха музикални събития.

Съставът на Грузински легенди се състои от 40 от най-добрите актьори, певци, музиканти и танцьори на Грузия. Всеки един от тях - деца, жени, мъже е ярък индивидуален талант.
Хореографът- Какха Мчедлидзе започва кариерата си на 7 г. и изминава дълъг път, докато се превърне в звездата на Грузински легенди. Той е водещ хореограф на трупата от 2008 г. и създава спираща дъха хореография в екип с Александър Начкебия - създателят на спектакъла. Тамта Гогуадзе - водещата певица в шоуто - излиза за първи път на сцена, когато е на невръстните три години и оттогава не е спирала да пее. Всеки един от изпълнителите се гордее, че е част от трупата Грузински легенди и се старае да изяви своя талант в максимална степен и по този начин издига спектакъла в невиждани висоти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).