Арестуваха 24-годишен варненец с голямо количество наркотици и оръжие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:44 / 22.11.2010
856
В събота около 2,45 ч във Варна на кръстовището на улиците "Г. Бенковски" и "Н. Даскалов" при полицейска проверка от екип на СОД - ОД МВР - Варна, на "Фолксваген Голф" с варненска регистрация и водач М. Св. 24 г. от Варна, не работи, не осъждан, в колата се намериха и иззеха полиетиленова торбичка с бяло прахообразно вещество и носна кърпа с бучка бяло вещество, кутийка от кибрит с 6 бели таблетки, кутия от цигари със суха зелена тревиста маса, полиетиленово пакетче с бучка бяло вещество и електронна везна. От направената експертна справка се установи, че зелената тревна маса е марихуана с тегло 4,25 грама, бялото вещество е амфетамин с тегло 6,78 грама.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. При последвалите обиск и претърсване в дома на варненеца са открити кутия от цигари със семена, 7 ампули "Ефедрин", найлонова торба със суха тревиста маса, пистолет EKOL с пълнител и 2 патрона. Материалите са докладвани на прокурор. Мъжът е задържан за срок до 72 часа и е преведен в ареста. Образувано е дознание по чл. 354 А, ал. 3 от НК. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).