Автобус от градския транспорт се блъсна в стълб

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:14 / 09.06.2008
624
Автобус от градския транспорт на фирма „Транстриумф" е катастрофирал вчера в 7 ч. сутринта. Тежко е пострадала контрольорката. По първоначални данни тя е откарана в шокова зала на Окръжна болница. 44-годишната билетопродавачка била стресирана и нямала чувствителност по крайниците. След прегледа е пратена на изследване със скенер, а от там най-вероятно е хоспитализирана, обясниха от здравното заведение. Мерцедесът се движел към спирка „Почивка" край т.нар. ученически комплекс. Завивайки вдясно отдолу под моста, голямото возило връхлетяло върху стълб. „Рейсът беше смлян от дясната страна. Добре че вътре нямаше други пътници, защото сигурно и те щяха да пострадат", коментираха очевидците. За късмет шофьорът се отървал без контузии и рани. От КАТ потвърдиха за инцидента. Според тях алкохолните проби на водача са отрицателни. По всяка вероятност автобусът е поднесъл заради проливния дъжд сутринта.

Освен за инцидента с рейса „Народно дело" научи, че вчера преди обяд възрастна варненка е пострадала тежко от токов удар, предизвикан от неизправен бойлер. Преди няколко дни дамата усетила, че нагревателят не функционира правилно и извикала майстор от обява. Дошъл той, погледнал техниката, отворил капака и уж сменил частта. Веднага след като си тръгнал, жената пипнала бойлера, за да разбере дали нагрява, но я покосил токов удар. Линейка на „Бърза помощ" откарала дамата в болница, където се погрижили за нея и в момента за живота й опасност няма, категорични бяха дежурните от тел. 150.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).