Автомобил се заби в баничарница във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
15:14 / 28.02.2013
3375
Лек автомобил БМВ, който се движел по бул."Сливница", се заби днес по обяд в пекарната на кръстовището с ул."Ген. Колев", разказаха очевидци на авто екшъна.

"Беше към 11:30 ч. БМВ-то, според мен, няма вина за инцидента. То се удари в жълта кола, без обозначения за такси, която идваше по бул."Ген. Колев" и не спря на стопа", разказа продавачката от баничарницата. Жената допълни, че водачът на бавареца бил млад мъж, който няколко пъти звънял на тел.112. Катаджиите се позабавили, защото в града имало много произшествия по същото време. Около час отнело на пътните полицаи да обработят инцидента. БМВ-то било доста обезобразено и го вдигнали с "Пътна помощ", съобщава ДНЕС+.

Пораженията върху стените на пекарната ясно личаха на мястото на удара, при който са лъснали тухлите на постройката. От баничарницата казаха, че са уверени, че виновникът за неприятната случка ще възстанови щетите.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).