БДЖ осигуряват превоз на абитуриенти сираци от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:38 / 22.05.2009
607
На 25-ти май "Български държавни железници" ЕАД ще осигурят пътуването до София за абитуриентския бал на 31 младежи от домове за деца, лишени от родителска грижа, и техните ръководители. Инициативата се осъществява съвместно с асоциация "Милосърдие - майка Мария", която всяка година организира благотворителен абитуриентски бал в столицата.

Абитуриентите от домове за деца, лишени от родителска грижа, ще пътуват от градовете Лом, Варна, Шумен, Стара Загора, Пловдив и др. След абитуриентския си бал, на 26-ти май младите хора ще се приберат отново с влак.

През последните няколко години "Български държавни железници" ЕАД традиционно участват в тази инициатива, като осигуряват превоза за абитуриентския бал на младежите от домовете за деца без родители.

Железопътният превозвач подкрепя инициативите за социална интеграция на децата, лишени от родителска грижа, на които трябва да бъде дадена възможност да живеят в равностойно положение и да заемат своето достойно място в обществото.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).