БНД си избра областно ръководство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:30 / 28.10.2008
885
Ръководство на варненската областна организация на Българска нова демокрация (БНД) избраха членове на дясно-центриската партия. Това стана по време на делегатско събрание. Поста на областен председател зае Снежана Донева. Зам.-председатели пък станаха Драгомир Велев и Николай Желязков. След избора на ръководство, делегатите очертаха и вижданията си за дейността на БНД във Варненско.

"Предстои да се подготвят предложения за развитие на региона, които ще бъдат обект на разглеждане от Централния изпълнителен съвет на БНД и от Съвета на регионите", съобщи председателят на парламентарната група на партията Борислав Ралчев. Той уточни, че БНД е партия на регионите и всеки един областен председател играе ключова роля във висшия ръководен орган на политическата формация.

От БНД се надяват до края на годината партията да се идентифицира в дясно-центристкото политическо пространство и да стане желан коалиционен партньор. "Ако работим много до изборите, ще успеем да сформираме една малка парламентарна група от 15 човека. Така обаче няма да можем да участваме реално в управлението на страната", каза председателят на БНД Николай Свинаров. По думите му, именно затова партията не трябва да изключва коалицията като възможен вариант.

Бившите царисти отчетоха като голям успех участието си в балотаж на частичните местни избори в община Бобошево и село Д-р Йосифово, област Монтана. Те призовават всички привърженици на ГЕРБ в региона да подкрепят техните кандидати в балотажа срещу представителите на червените.

Ралчев коментира, че до края на следващия месец правителството се готви да вкара в Народното събрание ужасяващи, по думите му, промени в Наказателно- процесуалния кодекс и Закона за специалните разузнавателни средства. По думите му, чрез промяната на нормативната база ще се ограничат човешките права. "Най-големият проблем в сегашното правителство на България е, че всеки пише закон за самия себе си", каза от своя страна Николай Свинаров.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).