БСП “Младост” стартира програма “Младост за всеки”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:02 / 06.03.2009
562
"Младост за всеки" е най-новият проект на БСП в район "Младост", съобщи председателят на организацията Мария Тодорова. Инициативата включва ежеседмични безплатни тренировки по каланетика, уроци по народни танци, както и спортни мероприятия. В тях могат да се включат всички желаещи, независимо дали са членове на партията или не. Като допълнителен бонус за майките, които желаят да се включат в програмата, от ръководството на РС на БСП се ангажират да осигурят специалисти, които да се грижат и забавляват децата им докато текат тренировките.

Официално стартът на програмата ще бъде даден на дамския празник 8 март. Ръководството на БСП в района е поканило повече от 200 души на първата сбирка. Тя ще започне с нашенско хоро, уточни Тодорова.

Събитието ще бъде предавано с жива връзка в Брюксел, в централата на ПЕС /Партия на европейските социалисти/. Празникът ще бъде използван и за популяризиране на Манифеста на ПЕС за равенството между половете.

Освен развлекателните мероприятия в клуба на БСП в "Младост" ще бъдат организирани срещи и публични обсъждания по различни актуални теми от живота на Варна и варненци. Графикът за тях в момента се работи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).