БСП избира кандидат за кмет с вътрешни избори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:06 / 05.01.2011
1083
Варненските социалисти за пръв път в историята на организацията си, ще определят кандидата си за кмет с вътрешни избори, съобщи лидерът им Борислав Гуцанов.

Механизмът на провеждането им предвижда номинации по райони и гласуване с пускане на бюлетини в урни, обясни той. Гуцанов допълни, че дали самият той ще попадне сред кандидатите за кмет, зависи единствено от неговите съпартийци. 

"Нямам да амбиции да се връщам на поста председател на общинския съвет. Това е защото съм минал този етап, а не защото ме е страх, че пак ще ме арестуват", заяви бившия председател на местния парламент. Той обаче не спести критики към Николай Апостолов от ГЕРБ, който сега заема поста. По оценката на Гуцанов, сегашният председател е допуснал редица гафове във работата си и проявява вопиюща некомпетентност. Социалистите обаче не планират да му искат оставката, тъй като на предстоящите местни избори варненци сами ще определят кой да доминира в общинския съвет, допълни лидерът на БСП-Варна.


Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).