Безплатни зъболекарски прегледи на 5 юни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:24 / 02.06.2009
1348
На 5 юни- световен ден на околната среда, денталният център „Д-р Читалова" ще преглежда безплатно всички варненци. Специалистите ще дават полезни съвети за профилактика.

Мотото на тазгодишната кампания за отбелязване на 5 юни- „Изменението на климата- да се борим и да се адаптираме", засяга всеки от нас и не е отвлечено, а съвсем конкретно, е мнението на д-р Нева Читалова. Тя и екипът й споделят убеждението, че е по-лесно и полезно грижата за здравето да е част от хармонията с околната среда.

В центъра залагат на партньорство с пациентите и не щадят усилия да обясняват стъпките за поддържане на оралното здраве. Профилактиката и съобразяването със съветите на опитните стоматолози гарантират предотвратяване на често срещани напоследък зъбни заболявания и ортодонтски аномалии.

Въглехидратните меки храни, газираните напитки и стресът за зъболекарите са като озоновата дупка за еколозите. Ограничаването на заплахите става с формиране на отговорност към здравето, което е най-съществена част от околната среда. В денталния център, открит във Варна в началото на 2006 г., поставят като водещ принцип профилактиката. Заедно с д-р Нева Читалова за пациентите се грижат д-р Борис Борисов, д-р Адрена Славкова, д-р Мариела Караджова.

На 5 юни те ще преглеждат безплатно в кабинетите на ул. „Г. С. Раковски" 27. Предварително записване се приема на телефон 606052.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).