Благотворителен концерт за тризнаците Стоян, Никол и Цвети

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:46 / 08.04.2013
1026
На 9-ти април от 17:00 часа в Клуб Vintage 33, в Спортна зала /ДКС/ Варна, ще се проведе благотворителен концерт за набиране на средства за тризнаците Стоян, Никол и Цвети. 

Организатор на събитието е сдружение «Белослава», със съдействието на Клуб Vintage 33, Мотоклуб «Музикантите» и сдружение «Нов живот».

В благотворителната инициатива участват Жоро Степа Пейчев, Деси Добрева, Константин Джамбазов и Георги Шопов от група "Фобос", Aнатоли Ангелов, ARS (Acoustic Rock Soul). В подкрепа на каузата от НУИ "Д. Христов" ще участват Славина Калканджиева, Йоанна Димитрова, Ирена Атанасова и Димана Димитрова, от Общински детски комплекс - Варна - Йоанна Петрова, Борис Василев - Боби, Стефан Трифонов, Теодора Върбанова и Магдалена Йорданова. 

Много варненци и хора от цялата страна знаят историята на Златина Колева - майка на тризначетата Цвети, Никол и Стоян, която трогна цяла България. Добри хора се отзоваха и помогнаха кой с каквото може. Община Варна помогна с жилище, но наемът не е плащан от 5 месеца. Последните две сметки за електричество са за 800 лв. което е непосилно дори за работещ човек. Златина и тризнаците живеят с 389 лв. на месец. Две от децата са със здравословни проблеми и майката не успява с тези пари да им осигури елементарните лекарства и храна, като споделя, че често се е случвало и тя да липсва... 

Обръщаме се с молба са помощ към всички, които могат да помогнат! В социалната мрежа след публикациите за съдбата й има някои нечистоплътни и омерзителни коментари. Наш екип провери при какви условия живее и отглажда децата си Златина Колева и именно за това организираме благотворителното събитие. Златина не иска нищо за себе си. Моли се само да може да храни и лекува децата си, но без нашата помощ тези ангелчета са обречени на живот, недостоен за нито едно българско дете! Нелепо е в 21 век да допуснем майка с три деца да остане без ток или да изгуби общинският си дом и да остане на улицата. Златина мечтае да намери постоянна работа на половин работен ден, с която да осигурява постоянни доходи и да може да посреща месечните разноски. Малкият Стоян е ползвал социален асистент, но е отпаднал от социалната програма. 

Приканваме всеки, който може и иска да помогне на младата майка, да го направи на сметката: на Златина Георгиева Колева, Райфайзен банк, IBAN:BG71RZBB91551028053488. Телефон за връзка с майката 0878 337 373.

Благодарим на всеки от вас, който ще отвори сърцето си и ще дари,за да подкрепи семейството!

Очакваме ви на Благотворителния концерт на 9 април от 17:00 ч. Вход за събитието - 5 лева. Който иска да дари допълнително, ще има и кутия за дарения. Събраните средства ще бъдат оповестени и дарени на семейството в края на събитието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).