Благотворителен щанд за мартеници набира средства за деца в неравностойно положение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:44 / 21.02.2010
746
"Баба Марта носи добрини на хората" е традиционната благотворителна акция на младежите от БСП - Варна. От понеделник 22 февруари до 1 март членове на организацията ще продават бяло-червените символи на пролетта и здравето на специален щанд в градинката на Севастопол.
Както и предходните години мартеничките са изработени от деца и възрастни в неравностойно положение. Още преди седмици младите социалисти предоставиха необходимите материали на възпитаниците на училището за деца с нарушено зрение „Д- р Иван Шишманов", дневен дом „Йоан Златоуст" и Трудово производителна кооперация на инвалидите „Родина" - Варна.

Както всяка година целта на акцията е да се наберат възможно най-много средства, които ще бъдат върнати в социалните заведения под формата на необходими пособия и консумативи за часовете по трудо и арт-терапия.

Навръх Първи март по инициатива на членовете на Младежкото обединение ще бъде организиран празник за възпитаниците на Дневния дом „Йоан Златоуст". Тържеството ще е подарък от млад варненец, който подкрепя социалните инициативи на БСП и е отделил финансови средства, за да зарадва децата.

Благотворителният щанд ще бъде открит утре - 22.02.2010 г. /понеделник/. Очакваме ви в 11,00 ч. в градинката на Севастопол заедно да подкрепим набирането на средства за децата и възрастни в неравностойно положение.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).