Благотворителна вечер на европейската кухня във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:05 / 14.12.2012
566
Благотворителна вечер на европейската кухня ще се проведе днес под патронажа на народните представители Лилия Христова, Емил Радев, Д-р Красимир Петров и общинските съветници от структурата на ПП ГЕРБ "Приморски". Благотворителната вечер е традиционна. Провежда се с любезното съдействие на областния координатор Иван Портних и е посветена на 6 години от създаването на ПП ГЕРБ.

Целта на проявата е да бъдат подпомогнати деца в беда, болни и социално слаби семейства. Около тази хуманна идея се обединяват членове на ГЕРБ в морския град. Те ще участват в благотворителната вечер с лично приготвени от тях ястия от европейската кухня, които в рамките на събитието ще бъдат разиграни на търг.

"Благотворителната инициатива се прави всяка година от създаването на ПП ГЕРБ. Събраните от нея средства са нашия благотворителен жест да подкрепим макар и малко болните и социално слабите хора в морския град" споделят депутатите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).