Четири престижни награди за Икономически университет – Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:44 / 19.05.2016
1032
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес, в навечерието на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, община Варна официално връчи на проф. д-р Пламен Илиев - Ректор на Икономически университет - Варна, най-високото си отличие почетен знак "За заслуги към Варна"-златен.

Голямата награда "Варна" се присъди на варненския художник проф. Стоимен Стоилов за монументалните живописни творби, създадени в класическото фоайе на Икономически университет - Варна. От трибуната на зала "Пленарна", проф. Стоилов изрази благодарността си към Академичното ръководство на Университета за предоставената възможност за създаване на творбите и заяви желание и занапред да работи за града.

Колективът на Икономически университет - Варна стана носител на награда "Варна" в областта на културата - за мащабен проект и реставрация на старата класическа сграда на университета.

Проф. д-р Стефан Вачков от Икономически университет - Варна също спечели награда "Варна" в сферата на науката и висшето образование - за издаване на монографичното изследване: "Иновациите - новата нормалност в банкирането".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).