Четирима пострадаха в катастрофи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:19 / 26.05.2010
713
Вчера около 7,30 ч в Суворово, водачът на "Опел Астра" с варненска регистрация Др. Ст. 53 г. от Провадия, поради движение с несъобразена скорост на десен завой губи контрол над автомобила и навлиза в лявата лента, където се удря челно в "Опел Астра" с варненска регистрация. От удара са ранени пътници в първата кола - 51-годишна жена от Суворово е с фрактура на раменната кост, 12-годишно момче е с фрактура на лакът на лявата предмишница, 32-годишна жена от Суворово е с контузни рани по главата, а водачът е с контузни рани по главата и по гръдния кош. За живота им няма опасност.

Също вчера, но около 16,45 ч във Варна, местност "Ален мак", "Крайслер" с варненска регистрация, управляван от К. Ал. 41 г. от Варна, губи контрол над автомобила поради несъобразена скорост и се удря в паркиран вдясно на пътното платно "Фолксваген Голф" с варненска регистрация. Вследствие на удара са причинени значителни материални щети по двата автомобила.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).