Четирима самоубийци спасили във варненската токсикология през последните дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:39 / 22.12.2012
954
Четирима варненци са направили опит за самоубийство през последните няколко дни. Това съобщи дежурният лекар в клиниката по токсикология към Военноморска болница. И четиримата пациенти са направили опит за самоотравяне. Тази сутрин е постъпила млада жена, която е поела голя доза медикаменти. Състоянието й е стабилно и няма опасност за живота й. Сред останалите е 17-годишно момиче, което днес бе изписано от клиниката, както и мъж на 29 години, който страда от хроничен алкохолизъм. За щастие нито един от опитите за самоубийство не е бил тежък.

През последните няколко дни в клиниката по токсикология са били приети и няколко пациента, които са злоупотребили с алкохол. Един от тях е мъж, който след като се напил, излязъл навън в студа и припаднал на улицата. Минувачи са го видели и веднага потърсили помощ. Когато мъжът е приет в болницата, не е бил с общо охлаждане, което говори, че хората са го намерили в снега скоро след като е изпаднал в безпомощно състояние.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).