Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Член на общинското ръководство на ГЕРБ в "Младост" напусна партията
Автор: Екип Varna24.bg 14:16 / 10.07.2013Коментари (0)1461
©
Светослав Трайков, член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в район "Младост" и бивш протокол на ГЕРБ във Варна, изпрати отворено писмо до новия кмет на Варна Иван Портних. Представяме ви пълния текст на писмото:

Г-н Портних,

Съобщавам Ви, че с писмо от 08.07.2013 г., съм уведомил Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, че прекратявам членството си в партията, в която съм от самото начало.

Мотивите ми за това са следните:

1. През последната година партията във Варна бе овладяна от хора като Вас и тези, с които сте се обградил. Хора без морал, не притежаващи нито политическите, нито професионалните качества, изисквани и очаквани от обществото. Вследствие на това Вие компрометирахте каузата ГЕРБ, заради която аз станах член на партията и работих 6 години. Обявените принципи и цели за открито управление, за прозрачност, за морал в политиката бяха погазени и подменени с преследване на частни интереси; с налагане на методи и средства, с които трябваше да се борим.


Аз отхвърлям използването на партията като ракета-носител за постове и облагодетелстване от властта, както и роднинските назначения, които станаха практика. Не приемам факта, че лица, като секретарката Ви Павел Христов и неговата майка Лилия Христова, печално известна в града с ниския си морал, трябва да бъдат задкулисните кукловоди на всичко случващо се. Партията във Варна има нужда от човек, който може самостоятелно да взема решения, а не да бъде зависим от лица със съмнително минало.


2. Не приемам човек като Вас, с който работих последната година, да бъде лидер на партията в град Варна. Човек, който казва много неистини, поема ангажименти, които не изпълнява и не може да бъде открит с дни, тъй като не си вдига телефона.


3. Смятам, че каузата на гражданите за европейско развитие на България не може да е лична собственост на когото и да било. Далеч от европейските и демократични практики бе и идеята да ме подлагате на другарски съд, целящ изключването ми, защото съм изразил лично мнение, а не повтарям безропотно повелите Ви.


4. Намирам, че ПП ГЕРБ няма нищо общо с партията, която беше създадена на 03.12.2006 г. Днес тя отблъсква с това, че напред вървят арогантните и високомерните лица, с изобилието от посредствени нагаждачи, с липсата на демократичност.


Това не е моята партия!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: