Членовете на СДС във Варна ще могат да гласуват по електронен път в петте избирателни района

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:28 / 31.05.2008
653
Електронни устройства за гласуване ще бъдат поставени в петте избирателни района във Варна. Това съобщи общинският лидер на СДС Цанко Цветанов. Той обясни, че се очаква устройствата да заработят около 40 дни след националната конференция на партията, която ще се проведе на 26 юли. По думи на Цветанов тогава ще бъде приет променен устав на СДС, който цели въвеждане в по-голяма степен на принципите на пряката демокрация. Той обясни, че абсолютно всички членове на партията в страната ще получат индивидуални електронни карти, чрез които ще участват във вземането на решения.

Цанко Цветанов подчерта още, че до провеждането на конференцията ще бъдат приемани писмени предложения от всички членове относно промяната в устава. Желаещите да вземат отношение могат да направят това до 27 юни.

Лидерът на общинската структура на СДС - Варна заяви, че ще се говори индивидуално с всеки и задачата на местните ръководства на партията в страната е гражданите да разберат, че има реална промяна.

Източник: р. "Фокус" - Варна


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).