Дадоха три години затвор за блудство с малолетна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:19 / 20.01.2011
834
Варненският районен съд осъди за блудство на 3 години лишаване от свобода 29-годишният Илиян Христов. В процедура на съкратено съдебно следствие, той бе признат за виновен в извършването на действия на полово удовлетворение с момиче, навършило 14 години. Престъпното деяние е извършено на 6 юли миналата година край местност "Джанавара" в квартал Аспарухово. Компания младежи и девойки от Варна и Белослав се били събрали на открита поляна в местността, като разговаряли, слушали музика и пушели цигари. Под предлог, че иска да разговарят насаме, подсъдимият поканил потърпевшата девойка да се отдалечат към околните храсти. Там той след употреба на сила извършил блудствени действия с пострадалото момиче.

29-годишният Христов има предходна съдимост. Наказанието си той следва да търпи в затвор, при първоначален строг режим. Съдът осъди подсъдимия да заплати на пострадалата обезщетение в размер на 5000 лв. за претърпените в резултат на деянието неимуществени вреди. В тежест на подсъдимия са още държавните такси върху уважения граждански иск и направените по делото разноски.

Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).