Деца от ОДК - Варна стигнаха до Лондон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:52 / 12.12.2012
1982
Народният представител Лилия Христова от ГЕРБ-Варна изпрати благодарствено писмо до министъра на външните работи Николай Младенов и посланика на България в Лондон Константин Димитров по повод гостуването на деца от Общински детски комплекс - Варна в английската столица. Посещението се състоя от 3-ти до 7-ми декември тази година. В него депутатът Лилия Христова благодари за оказаната подкрепа и съдействие при организацията и гостуването на детската делегация в Лондон.

Общинският детски комплекс - Варна с директор Монка Николова е изпратила чрез Христова писмо до министъра на външните работи Николай Младенов, директора на дирекция "Европейски държави" Христо Георгиев и посланика на Република България в Лондон Константин Димитров, в което се казва: "Искам да Ви благодаря, че дадохте възможност на тези млади хора да се докоснат до атмосферата на Лондон, да видят и научат факти за тази страна с богата история, че им се даде шанс да формират собствен поглед върху същността на европейската интеграция."

"Подкрепям инициативите на ОДК Варна, защото те показват и популяризират талантите на варненските деца. Нещо повече вече проведох разговор с Калинка Попстефанова - заместник кмет на община Варна и единодушно сме зад идеята състави на Общинския детски комплекс да участват със свои изяви при представяне кандидатурата на Варна за европейска културна столица в Лондон през следващата календарна година. Община Варна винаги е съдействала за осъществяването на инициативи на Общинския детски комплекс, които популяризират творчеството на децата на Варна"- сподели още депутатът Лилия Христова, която съдейства пътуването до Лондон да стане факт.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Избраха новата Miss Globe Bulgaria на церемония във Варна
Проблемът с изборите във Варна остава нерешен
Това е изборът на Варна: Вижте името на новия рис в Зоологическат...
Отново! Огромен клон падна върху детска площадка във Варна
Синоптиците от НИМХ казаха дали ще става за плаж в неделя
Варненец е шампион на Международната олимпиада по информатика в Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).