Десните подкрепиха Иван Портних за кметското място

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:18 / 19.06.2013
1679
Федерацията на свободните граждани подкрепи кандидата за кмет Иван Портних от ГЕРБ. Това съобщи днес председателят на гражданското сдружение Владимир Дичев, по време на пресконференцията на Десните хора на Варна за десния кмет Иван Портних.

"Анализът ни на последните протести показа, че рационалният и работещ кандидат, който може да промени ситуацията в града към по-добро, е Иван Портних. Ние го подкрепяме не като кандидат на партия, а като един технократ, който от година и половина е в политиката и наистина би могъл да обърне внимание на исканията на гражданите, а също така и на социалното състояние на града.

Разглеждаме нещата в по-широкия смисъл на думата. Портних е нашият мажоритарен избор, защото е по-добрия кандидат. Ние виждаме какво се случва в сегашното управление на държавата, сегашните управляващи не взеха изобщо под внимание ситуацията от последната половин година в България. България не е България от 2005 и 2009 година. Всичко се промени, кризата е тотална, недоверието на гражданите към управляващите също е голямо. Те не вярват на никого. Това ни е ясно от разговорите с граждански, с неправителствени среди, с браншовите организации, които са част от Федерацията на свободните граждани - вече над 20 сдружения, организации.

Всички са недоволни, не вярват на сегашното правителство. Ние се борим за смяна на политическата система, говорим за нова Конституция, президентска Република... Заради това мислим, че г-н Портних е най-прозорлив относно нашите виждания за управление на града, за това оказваме нашата подкрепа и се надяваме именно Портних да е следващият кмет на Варна.

Запазваме си правото да бъдем един работещ коректив в бъдещото управление на града и да има непримиримост към псевдопротестиращите, с които водим битка вече няколко месеца - към провокаторите, които е ясно че ги има на всички протести. Ние сме се научили да ги индентифицираме и "отстрелваме" един по един, за да гарантираме чистота в гражданските протести.


Виж коментарите (0)

Още по темата (263):
30.09.2013 И Върховният съд постанови: Кмет на Варна е Иван Портних
20.09.2013 Финализираха делото "Бозов – Портних" във ВАС
31.07.2013 Павлова: Новият кмет на Варна трябва да сформира силен екип, особено по отношение на европейските проекти
31.07.2013 Съдът отхвърли искането за касиране на кметските избори
30.07.2013 Бозов иска отвод на съдийката по делото за касиране на изборите за кмет
29.07.2013 Розалина Димитрова ще гради имиджа на Портних
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).