Дете и дядо пострадаха при катастрофи във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:13 / 10.09.2020
3090
На 09.09. т.г., около 12:30 часа, на кръстовището на ул. "Тодор Влайков" и ул. "Пробуда", е възникнало ПТП. Водачът на л.а. "Хонда" на 31 г., по време на движение, блъска пешеходец - дете. Вследствие на инцидента момчето получава фрактура на рамо и комоцио, прегледано е и настанено за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

При друга катастрофа в същия ден, около 12:30 часа, на ул. "Александър Стамболийски", е възникнало ПТП. Водачката на л.а. "Ауди" на 22 г., по време на движение, при завой наляво, не пропуска и блъска л.а. "Ауди", който след удара се качва на бордюра и блъска пешеходец, който се движи по тротоара. Вследствие на инцидента мъжът (82 г.) получава фрактури на лява подбедрица, ляв глезен и стъпало, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нарушават ли "Игри на волята" екологичното законодателство
Кметът на "Аспарухово" със становище за безводието
Нов пожар край Варна, изгоря къща
Младежи нахлуха в Община Варна
Варненци търсят нов изпълнител за събора "Аспарухово пее и танцув...
Картинката по родните плажове: Завишени цени на шезлонги и чадъри...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).