Детската регата Одесос 2023 събра бъдещи шампиони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:38 / 28.08.2023
710
В акваторията на Варненското езеро се проведе детската ветроходна регата Одесос 2023, организирана от СК "Черно Море - Бриз" Варна и финансирана по програма "Децата и спортния клуб" към Министерство на младежта и спорта.

Проявата премина при прекрасни метеорологични условия, проведоха се общо осем гонки във всички класове. В неделния следобед при страхотна атмосфера, детски усмивки и веселие бяха наградени призьорите в регатата и най-добрите грабнаха медалите.

Организаторите бяха подготвили и грамоти за всички участници от седемте ветроходни клуба от Варна, София, Балчик и Поморие.

Организаторите от СК "Черно Море - Бриз" Варна изказват своите благодарности към изключително професионалния съдийски екип, всички участници и техните клубове за участието в проявата.

"Целта на клуба е все повече деца и младежи да се докоснат и запознаят с  този красив морски спорт с акцент да повиши мотивацията на подрастващите за развитие и реализиране в спорта ветроходство. Да повишават самочувствието и увереността си в спорта и живота извън него и да развиват качества за екипна работа, лидерство, толерантност и солидарност към останалите, възпитавайки ги на дисциплина и спазване на правила и честно плаване, феърплей", споделиха организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).